Egyedi bútor fából - Egyedi fából készült bútorok, terszok, pergolák
Hívjon, kérdezzen bátran: +36 (30) 517-7908

Egyedi bútor fából, Egyedi famunkák, nyílászárók, kültéri famunkák! Saját ötlete van?

Keressen bizalommal: +36-30/ 517 – 7908. Vagy kattintson az érdeklődés gombra.

Egyedi bútor fából

Akár egyedigleg önállóan választott, akár a szakmai javaslatunkra alapozva,
de minden esetben egyedi, minőségi fából készült egyedi  fa munkák1376122336123
kerülnek elkészítésre. Lehetőség van borovi, vörösfenyő és Lucfenyővel ritkán, ezekből a vörösfenyőt preferáljuk, mivel nagyon sokrétű a felhasználhatósága, félkemény fának számít, így bel- és kültéren egyaránt, amelyek szép, természetes erezetét a milesi pácok megfelelően kiemelik. Emellett könnyű vele dolgozni is.

Az elkészítés ideje fa típusa alapján eltérő lehet. Saját kondenzációs légforgatásos szárítókamránk segítségével puhafánál átlagosan 4 hét, keményfánál átlagosan 5-6 hét a szárítás ideje, majd ezután egy hét feszültségmentesítés következik, csak ezután kezdünk hozzá a fa egyedi megmunkálásához, gyalulás, szabászat, táblásítás.

Miután ezek megvannak összeállítjuk az egyedi bútort, következik  a csapozás, majd díszítőelemek és ajtók. A díszítőelemeket külön mélyebbre pácoljuk, festjük, hogy jobban kiemelje annak szépségét, ez a referenciafotókon látszódik is.

Az ajtókat nem állítjuk össze szárazon, mi a helyszínen állítjuk össze a végleges formájában. Az egyedi bútor összeállítása után jön a felületkezelés finomcsiszolással, pácolással, festéssel. A pácokból is megvan az egyedi választás lehetősége, amelyet színkártyák segítségével lehet kiválasztani.